150413 Kjøkkenet er så å si ferdig =)

Da har jeg endelig fått tatt noen finere bilder med skikkelig kamera. Kjøkkenet er så å si ferdig!

Vi stortrives på kjøkkenet og vil føler vi har fått i pose og sekk her. Vi liker det estetiske på lik linje som de praktiske og de smarte løsningene vi har fått til i skuffer og skap. Vi føler oss kjempe heldige som tok på oss oppussingsobjektet og fikk det akkurat som vi ville =)

Det finnes veldig mange flotte kjøkken der ute, men jeg blir fort matt av er hvor lite praktiske de ofte kan være i hverdagen. Estetikk har også mye å si for meg, men det trumfer absolutt ikke de små smarte løsningene som gjør det litt lettere i hverdagen. Tenk på hvilke områder du bruker mest ved kjøkkenet til hvilke tider… Kan det være smart å ha krydderet litt nærmere komfyren sammen med sleiva i en skuff under koketoppen, eller serviset i en skuff for å slippe tre ekstra laaange skritt til og fra benkeplata om morgenen? Det blir fort slike små og lite synlige løsninger som plutselig har alt å si for meg.

Du har kanskje alltid hatt en klar ide om hvordan det skal se ut på kjøkkenet, men det skader ikke å spørre de som kan det eller ta inspirasjon fra det store internettet. Prøv å konsentrer områdene du bruker mest, flytt alt det andre på nye og spennende plasser. Hvem vet.. kanskje funker det, kanskje ikke?

Skulle noen være interessert i hvordan vi har delt opp skuffer og skap med praktiske løsninger er det bare å si ifra, da kan det hende jeg knipser et bilde og to senere =) 

De nederste bildene ser du hvordan det så ut før vi satte i gang prosjektet.

Trykk på bildet for større versjon.

kjøkken 1 kjøkken 2 kjøkken 3 kjøkken 5kjøkken 4 kjøkken 7kjøkken 6

gammelt kjøkken 1 gammelt kjøkken 2 gammelt kjøkken 3 gammelt kjøkken 4

Reklamer