Mammatips #3 – Kluter

Mammatips #3 – Kluter

Har du et (flere) barn som gulper litt avog til så finnes det ikke nok kluter i verden i noen tilfeller. Min vesle tass hadde en tendens til å gulpe litt av og til etter mat, og noen ganger etterpå også, så vi skaffet oss noen gaskluter, slike hvite man brukte til tøybleier. Vi prøvde de med og uten ekstra innlegg i kluten og vi har egentlig falt på at de med ekstra innlegg i er utrolig kjekke å ha! De er enkle å ha over skulderen, lite bretting etter vask, tørker opp litt mer gulp og så er de behagelige for minsten å slappe av på! Vi har prøvd litt forskjellige sorter, men det er disse vi falt tilbake til hele tiden.

Når du først finner en sort klut som passer dere best, kjøp inn litt ekstra så du slipper å MÅTTE vaske for å ha en klut ledig. Du bør kunne sette på en vask fordi du ser det hoper seg litt opp og ikke stresse for mye med vask, det er tross alt den vesle knøtten du skal bry deg mest om fremover! Husvask og slikt som ikke er krise kan alltids vente et par timer til, og i noen tilfeller – et par dager =)

Har du venner, familie og bekjente rundt deg – IKKE NØL med å spørre om hjelp til husstell og matlaging! De fleste vet hva du går gjennom om de har barn selv, og flere har nok sunn fornuft, så spør i vei =) Du er sliten, det er en ny hverdag.. ta imot hjelp =)

Ha en nydelig dag! 

gaskluter

Jeg foretrekker den som henger til høyre, men tar gledelig det som er nærmest når ulykken skjer! ;)

Reklamer