Halloween forberedelser

Da har jeg for første gang skjært ut et gresskar og jeg vil si meg godt fornøyd til første gang å være! =D Dette var gøy, så dette må vi absolutt gjøre igjen en annen gang! Vi fikk muligheten til å skjære ut fra mønster som vi overførte fra papirer. Miles og Grant var de som tok den vanskelige utfordringen! Resten av oss skjærte ut fra fantasi =)

For oss er vi litt usikre på hvordan dagen blir på onsdag, men i morgen skal vi vertfall ut og shoppe halloweenklær til Micah på Halloween City! Spennende!! Noen forslag til hva han kan ha på seg?? På onsdag skal vi først til Greg og Victoria og dele ut litt godis for så å bort til foreldrene til Greg. De har satt opp en rute gjennom skogen ved siden av huset deres, et slags «haunted house» bare utendørs, så det kan bli spennende!! Sist de gjorde det var vel da Are var utvekslingsstudent her for en ca. 10 år siden. Lever det opp til forventningene vi har? ;)

Her er et lite slideshow fra i dag for de av dere som er interessert i det =) Blir det halloween feiring på deg i år, eller har du allerede feiret det i helgen som var??

Flere bilder har blitt tatt bort =) 

Reklamer