To måneder!

Da har vår nydelige prins Micah blitt hele to måneder og han vokser utrolig fort!

Micah har nå begynt å smile med vilje, og ikke bare når han skal til å fylle bleien full med ubeskriveligheter! Det er så artig å få skikkelig respons! Ellers begynner han å bli skikkelig sterk og vil opp og ut å kikke så snart han er våken (han sover en del!), så nakke, bein og rygg får prøvd seg en del =)

Ellers så skal han for første gang til Chicago om ca. en uke! Som amerikaneren han er må han selvfølgelig følge valget på nært hold, og hvem vet, kan skje han treffer på fremtidige kollegaer? =P hehe..

Julen nærmer seg med stormskritt og vi har faktisk begynt å høre på julemusikk nå som høsten endelig har kommet til Jefferson City. Kald vind, lyn og torden med tropetemperaturer om en annen og utrolig vakre høstfarger rundt oss får oss til å lengte hjem til jul. Nå er det ikke lenge igjen til vi reiser! Hjelp så fort året har gått!! Jeg føler vi bare har vært her i noen måneder, og gjett om vi har hatt et flott år bak oss! Nærmere 40 stater er besøkt (Are et par mer en meg da jeg var på mitt dårligste) og utrolig mye flott, sært og mange rare opplevelser har kommet inn i historiebøkene våres. Og for å toppe hele året har vi fått vår herligste opplevelse noen sinne, nemlig Micah. 2012 er virkelig året for familien Tonstad Flaten!

Nå er det 8 dager igjen til USA-valget 6.november (som vi dekker samlet i Chicago) og det er 8 uker (56 dager) til julaften!! =D

Så nå må vi sette i gang med juleshopping til folka her på denne siden av dammen, og kanskje likeså til familien hjemme i Norge. I tillegg må vi få sendt noen esker med litt av tinga våre her i Jefferson City over til Norge, noen som har erfaringer med billig og god shipping som kan anbefales? Tipper vi får problemer med å få alt med oss på flyet ;)

Ha en fantastisk nydelig dag, og legg gjerne igjen en liten hilsen til oss =) 

Bildet er tatt bort =) 

Reklamer