Babyshower! =)

Da har vi hatt vårt første møte med en skikkelig amerikansk babyshower med fantastiske folk tilstede! Våre forventninger til dagen kunne ikke sammenlignes med hvordan den ble. Heilt topp!

Det var en herlig gjeng familie som kom, og alle bidro til den gode stemningen. Kjempe god mat som frukt og grønnsaker, kake, kjeks og ost, og jeg lagde smuldre-eplepai som ble servert med god drikke. Bordet så kjempe nydelig ut!

Vi startet først med litt snacks, før vi gikk ned i kjelleren for å ha noen leker:

– Gjette omkretsen på magen min ved navlen. De fikk alle mulighet til å klippe av et stykke fra et garnnøste, og så målte vi etterpå hvor nærme de kom. Her slo bestefar Art så å si perfekt til! Imponert! Morsom lek var det også.

– Gjettelek: Alle fikk muligheten til å skrive på et stykke papir hvor lang babyen blir, fødselsdagen, vekt og hvilken tid på døgnet babyen kommer ut. Lappene er samlet inn slik at vi får se hvem vinneren er når babyen er født. Spennende!

– Husk det du ser på brettet: Det var et brett med mange ulike babyting på, og alle fikk litt tid til å huske de ulike tingene. Du fikk et snaut minutt til å skrive ned alle tinga du kunne huske på, og den som husket mest vant. (Forresten, vinnerne av de ulike lekene fikk gavekort på 10$ i en eller annen butikk. Veldig hyggelig!)

Etter lekene var vel utført åpnet vi pakkene. Vi fikk utrolig mange flotte gaver som vi trengte! Alt fra bodyer, lappeteppe, smokker og til smertestillende babyen kan få om det virkelig virkelig trengs. Folka her kunne ikke ha vært bedre i valg av gaver. Tusen, tusen takk!! Vi setter utrolig stor pris på dere, og vi ser dere virkelig som vår utvidede familie =)

Nydelig kake med to smaker på hver sin side. Jordbær og vanlig (antar vanilje/hvit kake). Toppingen var også god!

Mmmmm..!

Her er den flotte gjengen som møtte opp!! Are står bak kameraet denne gangen.

Are er en luring hehe.. først skulle han til å mate meg det første stykket, men så tok han det selv hehe.. tøysingen min ;)

Nede i kjelleren med gavene på bordet.

Her vises noen få bilder av utpakkingen, og skal si det var mye flott og smart!

Vi ser over de flotte gavene vi fikk!

Her har bestemor Judy virkelig slått til med et flott lappeteppe/quilt samt et strikket teppe. Utrolig flotte farger og bra utført =)

Ene kanten av gavebordet. En del av gavene synes, men noen er nok gjemt litt under hverandre. Det ble mye flott og nødvendig!

Her sammenligner minstemann Miles en plastikk dings som var inni noen sokker til føttene hans. Liiiitt forskjell =D

For å si det slikt, vi fikk ikke akkurat katta i sekken, men katt i posen ble det senere på kvelden uansett… hehe.. Roxy og Polar leker seg litt.

To all you guys who don’t use Google Translate: Thank you sooo much for a beautiful day! It couldn’t have been any better and you really make us feel like we are a part of this family. Well… you are our family! =) All the gifts were perfect with everything we needed and so much more. And thank you all who contributed to make the day memorable and spent your free time on this. We can’t say thank you enough for that! 

Reklamer