9 og 10 av 24!! :)

I går kjøpte me ved!! Helt fantastisk : D

Etter jobb tok vi turen ut til Frogner/ Villberg til mitt søskenbarn og hennes nydelige familie på 4 : ) Vi fikk lånt bilen av svigers, så det var bare helt genialt. Takker!

Da vi kom frem til Villberg, med en times kjøring en vei, var vi usikker på om vi fikk all veden i bilen uten tilhenger før vi kom frem. Kanskje det ble en sen kveld med to turer dit til. Men vi fikk heldigvis all veden, 17 store sekker!, inn i bilen, men det var flaks! Setene var lagt ned og Are slapp å sitte med en sekk på fanget. Geniaaaalt. Så da vet vi at det kan funke til neste år også : )

Rett før vi kjørte bort til dem fikk jeg også byttet gardiner som det var feil lengde på ved Kid Interiør i Drammen, Strømsø. Kjempe! Da kunne jeg henge dem opp i dag etter jobb, og det har jeg nettopp gjort! Vi skal bruke dem som romdelere så vi kan avgrense rommene litt så vi slipper å varme opp hele leiligheten på en gang.

Her ser dere at veden er lagt ved peisen og så ser dere litt av hjørnet på gardinene som romskillere : ) Bør kanskje stryke dem så brettekanten er litt mindre synlig..

Her ser du litt mer av gardinene og peisen. Kos og romantisk atmosfære akkurat nå : )

Gardinen fra avstand. Bildene er hentet fra Kid Interiør sine hjemmesider.

Close up..

Og enda litt nærmere. De har faktisk veldig bra zoom på nettsiden deres. Positivt overrasket over det! You go Kid! : )

Fant ut at det var en grei gardin som vi kan bruke ved senere anledninger som f.eks. når vi flytter til et fast hus. Men det tar vi på sikt : ) Nøytral var den også. Valgte den grå fargen.

Jeg hadde også Ingunn H.S. som konsulent etter en «hard dag» på vift :P Takker Ingunn! Du er en knupp! Bra digg å komme hjem etter en lang dag og bare kunne nyte resten av kvelden med dere forrige lørdag.

 

Nå ender resten av kvelden med peiskos, telys, god mat og happy hour på tv. Kos dere folkens og nyt kvelden! Nå er det virkelig ikke lenge igjen til jul! : )

Reklamer