Hei sveis kjære lesere! :)

Som de fleste nå vet, så har vi nå fått flyttet alle våre kjære ting inn i leiligheten og kassene begynner vi å få dreisen på. Som så mange vet, så tar ting tid og internett har vi ikke fått i boks enda. Så det er godt mulig det blir noen mobilinnlegg osv fremover.

Akkurat nå i dette øyeblikket holder jeg til på biblioteket i Drammen, og må si at jeg faktisk ble positivt overasket over designet og utformingen. Skal si de har gravd langt ned i lommeboken! Det er fult av designmøbler og artige tekniske løsninger som ikke hemmer helhetsinntrykket man går i de forskjellige etasjene.

Jeg vil komme tilbake med utforminger, bilder og dingsebomser, for vi har nemlig en artig visning vi skal på om en times tid. Det er et svært hus i et rolig område, nesten litt idyllisk. Men vi skal ikke kjøpe noe nå i første omgang, men liker tanken på at vi snart er på det stadiet hvor vi faktisk kjøper vår egen bolig. Vi må bare gi det litt tid.

Eller så må jeg bare få sagt at de aller fleste er hjertelig velkomne på besøk, enten om det er på gjennomreise eller en liten svipp-om-tur!

Kos dere en masse fremover, for det skal vi!

Reklamer